HVEM, HVA, HVOR?

JAZZPROVIDER skaffer deg levende musikk til de fleste anledninger. Vi er et musikkselskap i Oslo som leverer profesjonelle og fleksible musikere til ditt arrangement, enten det er snakk om konsert eller kick off, konferanse, festmusikk til f.eks. bryllup, bursdag, jubileum, vernissage, sommerparty eller julebord. Våre kunder spenner fra store firmaer til lokale menighetsråd, fra internasjonale musikkfestivaler til små jazzklubber, fra organisasjoner til privatpersoner.

JAZZPROVIDER har spesialisert seg på artister som kan kunsten å swinge og å lage stemning, særlig innen jazz-, rhythm & blues- og latinamerikansk musikk. Vi finner band til deg som opptrer for alt fra 10 til 1000 mennesker. Våre artister har gjennom årene blitt godt kjent med mange scener - selskapslokaler, konferansesentre, hoteller, kontorlokaler, kirker, ambassader, gamlehjem, sportsarenaer, parker, turisthytter og båter. Og har ikke artisten spilt på stedet før, så kan en felles befaring i forkant av arrangementet ditt legges inn. Vi tilpasser oss ditt behov, garanterer tett oppfølging av ditt event og prioriterer en ukomplisert teknisk produksjon. Alle bookinger til en konkurransedyktig pris.

Daglig leder er Torstein Ellingsen - trommeslager, trompetist, konsertprodusent, lærer og foredragsholder - med bred erfaring siden 1980 innen musikkformidling. Torstein har fartstid med profilerte liveband som The Real Thing, Caledonia Jazzband, Magnolia Jazzband og Sandvika Storband, er selv bandleder, har vært programleder på NRK TV, har jobbet mange år med å tilrettelegge konserter for Rikskonsertene, og har et stort kontaktnett i skandinavisk musikkliv.
Skulle det være et liveband Torstein eventuelt ikke kan levere selv, så kan han som regel fikse det via andre.

Ta kontakt og få et godt tilbud!
 

ARTISTER: